Novice

Kabi predstavil inovativno rešitev za nepremičninsko industrijo na forumu v Beogradu

Kabi predstavil inovativno rešitev za nepremičninsko industrijo na forumu v Beogradu

MyRe – Celovita digitalizacija nepremičninskih agencij na letošnjem Forumu o nepremičninah

Petek, 11. oktober 2024

V podjetju Kabi smo se udeležili letošnjega Foruma o posredovanju pri prometu in najemu nepremičnin, ki je potekal med 8. in 9. oktobrom v Beogradu. Dogodek je organiziralo združenje Klaster nekretnine.

Forum je na enem mestu zbral vodilne strokovnjake s področja nepremičnin iz držav Jugovzhodne Evrope, ki so v bogatem programu predstavili delovanje v nepremičninski branži v vsaki državi, spremembe v zakonodajah, financiranje investicijskih projektov, ekskluzivne pogodbe in ostale novosti.

Na dogodku so se odvile številne okrogle mize in predstavitve z zanimivimi sogovorniki, ki so specialisti za posamezno področje.

Dogodek je služil tudi mreženju in sklepanju novih poslovnih povezav med mednarodnimi partnerji.

Naše podjetje je na forumu sodelovalo kot en izmed sponzorjev dogodka. Imeli smo priložnost predstaviti našo nepremičninsko platformo MyRe, ki omogoča celovito digitalizacijo in centralizacijo poslovanja nepremičninskih agencij. Sistem omogoča, da se nepremičninske agencije in agenti lahko osredotočijo na bistvo svojega posla – stranke in prodajo nepremičnin, administrativne naloge pa prepustijo sistemu, ki jih učinkovito upravlja namesto njih.

Naša predstavitev je vzbudila ogromno zanimanja s strani udeležencev, saj smo predstavili vse vidike, kako lahko naš sistem uporabljajo v vsakodnevnem poslovanju. Med udeleženci so bili tudi naši partnerji iz Slovenije, ki poznajo slovensko različico rešitve Agent1.

MyRe sistem je verjetno edina rešitev v regiji, ki omogoča celovito digitalizacijo poslovanja v eni sami rešitvi. Na ta način se agencije izognejo podvajanju dela in prihranijo čas, ki ga lahko porabijo za opravljanje svojega posla. Poudariti moramo, da je rešitev tudi skladna z lokalnimi zakonodajami. Ravno za srbsko tržišče smo predstavili rešitev, s katero agencije enostavno urejajo vse potrebne obrazce za dokazovanje skladnosti z zakonom o preprečevanju pranja denarja in financiranju terorizma.

Kaj pomeni, da so vse rešitve na enem mestu?

To pomeni, da so vse rešitve:

  • Upravljanje z bazo nepremičnin
  • Upravljanje strank
  • Upravljanje povpraševanj
  • Upravljanje prodaje
  • Upravljanje zaposlenih
  • Upravljanje spletne strani
  • Marketing
  • Administracija
  • Dokumentacija
  • Skladnost z zakonodajo
  • Itd.

Zbrane na enem mestu ter povezane med seboj, brez uporabe tretjih programov. Prav tako je v sistem vpeljana umetna inteligenca, ki omogoča še večjo optimizacijo poslovanja.

Agencije se z uporabo sistema MyRe izognejo:

  • Podvajanju dela
  • Kopičenju stroškov zaradi uporabe različnih programov

s čimer optimizirajo svoje poslovanje in povečajo učinkovitost.

Na forumu smo v Kabiju ponovno potrdili svojo zavezanost k razvoju specializiranih in naprednih rešitev, ki poenostavljajo poslovanje in povečajo učinkovitost nepremičninskih agencij.

S sodelovanjem na dogodku smo potrdili, da smo eden izmed vodilnih razvijalcev programske opreme in rešitev za nepremičninsko branžo v regiji.

Ob tej priliki bi se radi zahvalili organizaciji Klaster nekretnine, ki so nas povabili na dogodek. Hvala za priložnost ter vabilo, čestitamo za odlično izpeljan dogodek, s katerega se vračamo polni vtisov in dodatnega elana za razvoj še boljših rešitev, ki bodo povečale učinkovitost in uspešnost nepremičninskih agencij in agentov.